Despre Noi

Despre Inoxia Design

Firma Inoxia Design are peste 10 ani de experienta in confectionarea balustradelor din inox. Din momentul in care am inceput activitatea si pana in momentul de fata, am avut o evolutie ascendenta, lucru demonstrat prin extinderea gamei de produse, prin calitatea superioara a lucrarilor cat si prin finisaje ireprosabile. Punem foarte mare accent pe importanta cercetarii studiului de piata si de aceea suntem mereu la curent cu ultimele inovatii in materie de amenajari si materiale pentru constructii.

Realizam atat lucrari simple cat si complexe din inox si fier forjat. Pretul difera in functie de complexitatea lucrarii cat si de modelul balustradei dorit de client. Pentru noi, solicitarile clientilor sunt foarte importante si de aceea ne asiguram ca vor fi respectate. Venim in intampinarea clientilor cu o echipa de profesionisti ce detin o experienta vasta in industria inoxului si a fierului forjat. Va recomandam inoxul deoarece este un material rezistent, care nu rugineste si este usor de intretinut.

Atuul nostru fata de concurenta este ca oferim clientilor in primul rand seriozitate, promptitudine cat si garantie lucrarilor din inox.

Toate lucrarile realizate de noi au scopul de a transforma orice spatiu intr-un loc placut, comfortabil si elegant. Lucrarile au calitatea garantata de profesionalismul personalului (arhitecti, ingineri, specialisti in prelucrare si finisare a materialelor) dar si de materialele de calitate folosite in executarea lucrarilor.

Printre lucrarile pe care le executam se regasesc urmatoarele:

Top